We gebruiken cookies - deze helpen ons om je een betere online-ervaring te bieden.
Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies opslaan en gebruiken op je toestel.

Partners

Popmundo Battrick
In Popmundo speel je de rol van een rijzende ster in de muziekwereld. Zoek jouw stijl, vorm een band en reis de wereld rond in deze bloeiende role-playinggemeenschap van meer dan 300.000 actieve spelers!

Dit is het zusterspel van Hattrick, en werd ontwikkeld door dezelfde mensen van Extralives AB in Zweden, die in den beginne ook Hattrick hebben gemaakt. Net zoals Hattrick staat de wereld van Popmundo nooit stil: er is altijd wel ergens een optreden bezig, of een nieuw liedje om op te nemen of een leuke flirt backstage. Alle karakters die je tegenkomt en waar je mee omgaat, worden natuurlijk bestuurd door andere menselijke spelers.

Popmundo is een diepgaand spel, maar toch rustig en normaal. Het is perfect mogelijk om maar een paar keer per week in te loggen en toch op de grote hitlijsten te staan. Eén van de coolste dingen is dat het een heel open einde heeft: als je het beu bent om altijd in de spotlights te staan, zijn er nog vele andere mogelijkheden: detective worden, vastgoedbeleggingen doen of simpelweg settlen en een gezin stichten.

Battrick.org is een geweldig cricketmanagerspel met de traditie van Hattrick. Dit is het perfecte spel voor cricketliefhebbers, en ook heel leuk voor wie de sport wil leren kennen. We kunnen ervan meespreken dat het vrij gemakkelijk is om er gefascineerd door te worden!

Je komt aan de leiding te staan van een cricketploeg, traint spelers en speelt hun coach tijdens One Day Leagues en eersteklassewedstrijden. Er is zelfs een internationale beker waaraan je kunt deelnemen, en een wereldkampioenschap voor nationale ploegen. De gemeenschap is heel vriendelijk en behulpzaam.

Battrick is een samenwerking tussen Allan Fairlie-Clarke, Hattrick-gebruiker en ex-moderator, en het Hattrick-team.
 
 
Deze pagina beoordelen
Server 095