We gebruiken cookies - deze helpen ons om je een betere online-ervaring te bieden.
Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies opslaan en gebruiken op je toestel.

Systeeminformatie

De gezondheidstoestand van Hattrick

In orde
Wedstrijdengine
In orde

In orde
Transfermarkt
In orde

In orde
Forums
In orde

In orde
Infrastructuur
In orde

In orde
CHPP
In orde

In orde
Mobiel
In orde

Andere problemen kun je hier melden.

Stand van zaken

3-7-2019 Release notes 7 maart

De volgende update werd uitgevoerd:

* We losten een probleem op waarbij sommige HT-berichten niet als "nieuw bericht" werden gemarkeerd, maar meteen in de map met gelezen berichten terecht kwamen.

Zoals altijd zijn er ook kleinere foutjes aangepakt om de gebruikservaring van de site te optimaliseren.

3-5-2019 Problemen met teamgeest bij Nationale Teams opgelost

Enkele weken geleden startten we een onderzoek naar een bug bij de teamgeestupdates voor Nationale Teams. Een paar gebruikers hadden onregelmatigheden opgemerkt, de teamgeest leek soms sneller te zakken dan normaal. De fout bleek zich alleen voor te doen bij updates op zondag. Soms werd een dubbele update uitgevoerd, soms helemaal geen. Alle Nationale Teams worden gelijktijdig behandeld, dus er is nooit sprake geweest van een oneerlijk voordeel voor bepaalde landen. We hebben de fout opgelost en het is al de tweede week op rij dat alles terug normaal verloopt.

2-27-2019 Release notes 27 februari

De volgende verbeteringen en aanpassingen werden vrijgegeven:

• We hebben de optie beschikbaar gemaakt om een specifieke mentor te zoeken
• Als je op het icoontje van een officiële wedstrijd klikt op de wedstrijdpagina of het wedstrijdarchief, word je doorgelinkt naar de competitie- of bekerpagina van die wedstrijd.

Naar goede gewoonte hebben we voor een nog betere gebruikservaring ook een aantal andere foutjes hersteld en kleine verbeteringen toegevoegd.

2-22-2019 Problemen met conditietraining

We onderzoeken momenteel waarom de conditietraining niet doorging deze week.

Update: we hebben het probleem gevonden en de conditietraining ging wel degelijk door, maar de wijzigingen in conditie werden niet gerapporteerd. We hebben de fout opgelost zodat deze niet meer voorkomt, op maandag zullen we ook de ontbrekende trainingsupdates toevoegen.

2-12-2019 Release notes 12 februari

De volgende verbeteringen en aanpassingen werden vrijgegeven:

• De opdrachten tot mandekking worden voortaan niet meer opgeslagen in standaardopstellingen (en we hebben ze ook verwijderd uit alle bestaande standaardopstellingen). Dit heeft geen invloed op reeds bewaarde opstellingen.

• De avatars van jeugdspelers werden aangepast en maken niet langer gebruik van 50 tinten grijs. Op de achtergrond na, hebben jeudspelers nu dus dezelfde gekleurde avatars als de A-ploeg. Op die manier kunnen we de wedstrijduitrustingen van de jeugdploeg overal weergeven.

Naar goede gewoonte hebben we voor een nog betere gebruikservaring ook een aantal andere foutjes hersteld en kleine verbeteringen toegevoegd.

2-6-2019 Release notes 6 februari

De volgende verbeteringen en aanpassingen werden vrijgegeven:

• Een probleem werd opgelost waarbij de stemming van een avatar bij de resultatenpagina van een transferzoekopdracht niet overeenstemde met de stemming elders op de site
• We tonen vanaf nu de veranderingen in grootte van de supportersclub ook in absolute getallen
• Een fout werd opgelost in wedstrijden waarin een veerkrachtige speler geblesseerd raakte, maar omwille van zijn specialiteit nog wel kon spelen

Naar goede gewoonte hebben we voor een nog betere gebruikservaring ook een aantal andere foutjes hersteld en kleine verbeteringen toegevoegd.

12-13-2018 Bekerproblemen opgelost

De Sapphire Challenger Cups in deze landen kenden een bug gisteren:

Roemenië, Zwitserland, Hong Kong, Kenia, Macedonië, Benin, Tanzania en Comoren.

Sommige teams die geplaatst waren voor de volgende ronde hadden geen wedstrijd. We hebben de bug die het probleem veroorzaakte aangepakt, en we hebben ook een nieuw bekerschema gegenereerd met de correcte teams. We contacteren alle gebruikers die meedoen aan de volgende ronde, omdat de wedstrijdorders die ze mogelijk al ingesteld hadden verloren zijn.

Onze excuses voor het ongemak en we hopen dat iedereen nog een leuke bekercompetitie heeft.

11-21-2018 Release notes 21 november

De volgende problemen werden opgelost:

• Een probleem waarbij een taak voor de Managerlicentie niet kon worden behaald met een SnelBod.
• Er was een probleem met het commentaar van de jeugdscouts bij het terugkeren naar de overzichtspagina

Zoals altijd zijn er ook kleine aanpassingen en verbeteringen van foutjes doorgevoerd om het gebruik van de website te optimaliseren.

11-14-2018 Problemen met registratie voor nieuwe landen opgelost

We hebben nu een aantal problemen opgelost die sommige gebruikers hadden bij het registreren van een team in de nieuw aangekondigde landen:

- Omdat mensen die recent (minder dan 16 weken) een tweede team hadden geopend een kans te geven hun team te sluiten en er eentje te openen in één van de nieuwe landen hebben we de limiet van 16 weken tijdelijk opgeheven.

- Alle nieuwe landen hebben een vierde klasse gekregen en alle reeds bestaande nieuwe teams werden verplaatst naar deze klasse zodat iedereen op gelijk niveau begint.

- Er waren enkele problemen met de jeugdacademies en deze werden nu ook opgelost.

Bedankt voor jullie geduld en veel plezier!

11-6-2018 Wedstrijden generatietoernooien

De wedstrijden voor de generatietoernooien waren deze morgen 4 uur later ingepland dan voorzien. De oorzaak van dit probleem werd opgelost en vanaf ronde 4 zullen we weer het correcte speelschema gebruiken.

11-6-2018 Nieuwe layout, Foxtrick en keuzevrijheid

Zoals jullie konden zien bij de MyHT-aankondiging, lanceren we vandaag een nieuwe layout voor de spelersvaardigheden en -ratings en de zoekresultaten op de transfermarkt. We denken dat deze wijzigingen Hattrick beter maken, en het zal ons ook toelaten om in de toekomst sneller en makkelijker het spel te ontwikkelen, omdat de website en de applicatie nu een consistent uitzicht hebben.

Als je de nieuwe pagina's niet leuk vindt, kun je gebruik maken van de optie om de oude weergave te gebruiken. Daarvoor ga je naar "Instellingen" en vervolgens "website" en onderaan heb je een rubriek "Instellingen voor oudere Hattrick-versies", zo kun je ervoor zorgen dat jouw Hattrick zoals de oude blijft.

Verder willen we ook vermelden dat als je de extensie Foxtrick gebruikt en problemen ondervindt met de nieuwe layout, het een goed idee is om de nieuwe beta versie van Foxtrick te downloaden. Deze versie kan beter overweg met de nieuwe layout van Hattrick. Foxtrick loopt uiteraard ook nog prima met de klassieke weergave van Hattrick.

10-29-2018 Onderhoud ISP op 1 november

Onze Internet Service Provider (ISP) voert een onderhoud uit, daardoor is het mogelijk dat de website offline is tussen 02:00 en 06:00 (CET) op 1 november.

Alle transfers tijdens de storing zullen verlengd worden.

10-28-2018 Transfer uitgesteld

Deze nacht hadden we een probleem met de functionaliteit die de werklast balanceert op de website, waardoor mensen niet konden inloggen (via de applicatie lukte dat wel nog). Om onfaire transfers te vermijden, werden de transfers stopgezet en zodra het probleem opgelost was, werden deze met 10 uur verlengd. Alles werkt nu weer zoals het zou moeten.

9-3-2018 Update van 3 september

De volgende aanpassingen en verbeteringen werden uitgevoerd:

• We verbeterden het uitzicht van het veld tijdens HT Live.
• We tonen de individuele orders van spelers in de HT Live en de ploeganalyse.

Zoals altijd zijn er ook kleine aanpassingen en verbeteringen van foutjes doorgevoerd om het gebruik van de website te optimaliseren.

6-22-2018 Verbeterde Replay

De nieuwigheden op een rij:

• Het gemiddelde aantal thuis- en uitdoelpunten houdt geen rekening meer met de doelpunten uit een strafschoppenreeks.
• Wanneer een wedstrijd werd gespeeld met bekerregels werd, dan duidt een extra balk de W/G/V-verhouding aan na 120'.
• De analyse is gedetailleerder met extra statistieken.

5-21-2018 Release notes 21 mei

De volgende verbeteringen en aanpassingen werden geïmplementeerd:

• We hebben de pagina van de transfervergelijking vernieuwd. Onder andere de specialiteit van de speler is er nu zichtbaar.
• In plaats van pas na vijf seizoenen, kan je het gezicht van je spelers al na één seizoen aanpassen.
• In de eregalerij wordt voortaan ook het aantal wedstrijden voor de nationale ploeg of deelnames aan de Hattrick Masters getoond.
• Gebruikers kunnen de forumberichten van de HT's voortaan volgen zonder deze hiervoor aan hun favorieten te moeten toevoegen. In de foruminstellingen kan je voortaan selecteren dat je hun schrijfsels wil volgen. Deze feature is zowel beschikbaar voor Supporters als voor niet-Supporters.

Naar goede gewoonte hebben we voor een nog betere gebruikservaring ook een aantal andere foutjes hersteld en kleine verbeteringen toegevoegd.

5-7-2018 De geplande onderbreking van vanmorgen

Bij het terug in dienst nemen van Hattrick na de geplande onderhoudswerken deze morgen, liet een van onze systemen het afweten en waren we genoodzaakt de downtime met 35 minuten te verlengen. De transfers die afliepen tussen 5:00 en 7:30 (MET) zijn daarom met 5 uur verlengd.

4-27-2018 Downtime en uitgestelde transfers

Deze morgen hebben we de site voor iets minder dan een uur moeten sluiten voor het opnieuw indexeren van de database, nadat er op sommige pagina's fouten waren verschenen. De website is nu terug in dienst en we hebben de geïmpacteerde transfers met 2 uur verlengd. Onze excuses voor de ongemakken!

4-14-2018 Hattrick is traag vandaag

We worden al enkele uren geconfronteerd met applicatiefouten en trage responstijden op onze website. We zijn hiervan dus op de hoogte en proberen uit te zoeken wat er aan de hand is. Bedankt voor jullie geduld!

Edit: We hebben de oorzaak van het probleem gevonden. De website zou terug normaal moeten reageren nu. Bedankt voor jullie meldingen.

4-4-2018 Release notes 3 april

De volgende verbeteringen en aanpassingen werden geïmplementeerd:

• We hebben de informatie over je kasgeld wat anders geschikt op de pagina van je financiën
• We hebben een fout opgelost waarbij niet-Supporters geen standaardopstelling konden opslaan
• Het klassement is niet meer leeg vlak na het spelen van de laatste competitiewedstrijden
• Geïnteresseerde gebruikers kunnen zich opnieuw voor Stage aanmelden. Dit is het platform waar we in beperkte kring nieuwe features uittesten
• We hebben de informatie over Hattrick International in de handleiding geactualiseerd

Naar goede gewoonte hebben we voor een nog betere gebruikservaring ook een aantal andere foutjes hersteld en kleine verbeteringen toegevoegd.


Eerdere aankondigingen

 
 
Server 095