We gebruiken cookies - deze helpen ons om je een betere online-ervaring te bieden.
Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies opslaan en gebruiken op je toestel.

Systeeminformatie

De gezondheidstoestand van Hattrick

In orde
Wedstrijdengine
In orde

In orde
Transfermarkt
In orde

In orde
Forums
In orde

In orde
Infrastructuur
In orde

In orde
CHPP
In orde

In orde
Mobiel
In orde

Andere problemen kun je hier melden.

Stand van zaken

12-13-2018 Bekerproblemen opgelost

De Sapphire Challenger Cups in deze landen kenden een bug gisteren:

Roemenië, Zwitserland, Hong Kong, Kenia, Macedonië, Benin, Tanzania en Comoren.

Sommige teams die geplaatst waren voor de volgende ronde hadden geen wedstrijd. We hebben de bug die het probleem veroorzaakte aangepakt, en we hebben ook een nieuw bekerschema gegenereerd met de correcte teams. We contacteren alle gebruikers die meedoen aan de volgende ronde, omdat de wedstrijdorders die ze mogelijk al ingesteld hadden verloren zijn.

Onze excuses voor het ongemak en we hopen dat iedereen nog een leuke bekercompetitie heeft.

11-21-2018 Release notes 21 november

De volgende problemen werden opgelost:

• Een probleem waarbij een taak voor de Managerlicentie niet kon worden behaald met een SnelBod.
• Er was een probleem met het commentaar van de jeugdscouts bij het terugkeren naar de overzichtspagina

Zoals altijd zijn er ook kleine aanpassingen en verbeteringen van foutjes doorgevoerd om het gebruik van de website te optimaliseren.

11-14-2018 Problemen met registratie voor nieuwe landen opgelost

We hebben nu een aantal problemen opgelost die sommige gebruikers hadden bij het registreren van een team in de nieuw aangekondigde landen:

- Omdat mensen die recent (minder dan 16 weken) een tweede team hadden geopend een kans te geven hun team te sluiten en er eentje te openen in één van de nieuwe landen hebben we de limiet van 16 weken tijdelijk opgeheven.

- Alle nieuwe landen hebben een vierde klasse gekregen en alle reeds bestaande nieuwe teams werden verplaatst naar deze klasse zodat iedereen op gelijk niveau begint.

- Er waren enkele problemen met de jeugdacademies en deze werden nu ook opgelost.

Bedankt voor jullie geduld en veel plezier!

11-6-2018 Wedstrijden generatietoernooien

De wedstrijden voor de generatietoernooien waren deze morgen 4 uur later ingepland dan voorzien. De oorzaak van dit probleem werd opgelost en vanaf ronde 4 zullen we weer het correcte speelschema gebruiken.

11-6-2018 Nieuwe layout, Foxtrick en keuzevrijheid

Zoals jullie konden zien bij de MyHT-aankondiging, lanceren we vandaag een nieuwe layout voor de spelersvaardigheden en -ratings en de zoekresultaten op de transfermarkt. We denken dat deze wijzigingen Hattrick beter maken, en het zal ons ook toelaten om in de toekomst sneller en makkelijker het spel te ontwikkelen, omdat de website en de applicatie nu een consistent uitzicht hebben.

Als je de nieuwe pagina's niet leuk vindt, kun je gebruik maken van de optie om de oude weergave te gebruiken. Daarvoor ga je naar "Instellingen" en vervolgens "website" en onderaan heb je een rubriek "Instellingen voor oudere Hattrick-versies", zo kun je ervoor zorgen dat jouw Hattrick zoals de oude blijft.

Verder willen we ook vermelden dat als je de extensie Foxtrick gebruikt en problemen ondervindt met de nieuwe layout, het een goed idee is om de nieuwe beta versie van Foxtrick te downloaden. Deze versie kan beter overweg met de nieuwe layout van Hattrick. Foxtrick loopt uiteraard ook nog prima met de klassieke weergave van Hattrick.

10-29-2018 Onderhoud ISP op 1 november

Onze Internet Service Provider (ISP) voert een onderhoud uit, daardoor is het mogelijk dat de website offline is tussen 02:00 en 06:00 (CET) op 1 november.

Alle transfers tijdens de storing zullen verlengd worden.

10-28-2018 Transfer uitgesteld

Deze nacht hadden we een probleem met de functionaliteit die de werklast balanceert op de website, waardoor mensen niet konden inloggen (via de applicatie lukte dat wel nog). Om onfaire transfers te vermijden, werden de transfers stopgezet en zodra het probleem opgelost was, werden deze met 10 uur verlengd. Alles werkt nu weer zoals het zou moeten.

9-3-2018 Update van 3 september

De volgende aanpassingen en verbeteringen werden uitgevoerd:

• We verbeterden het uitzicht van het veld tijdens HT Live.
• We tonen de individuele orders van spelers in de HT Live en de ploeganalyse.

Zoals altijd zijn er ook kleine aanpassingen en verbeteringen van foutjes doorgevoerd om het gebruik van de website te optimaliseren.

6-22-2018 Improved Replay breakdown

What's new:

• The average home and away goals doesn't include penalty shootouts anymore.
• If a match is with cup rules, then there is another bar which shows the W/D/L ratio for 120' results.
• It now has a more detailed breakdown with extra stats.

5-21-2018 Release notes 21 mei

De volgende verbeteringen en aanpassingen werden geïmplementeerd:

• We hebben de pagina van de transfervergelijking vernieuwd. Onder andere de specialiteit van de speler is er nu zichtbaar.
• In plaats van pas na vijf seizoenen, kan je het gezicht van je spelers al na één seizoen aanpassen.
• In de eregalerij wordt voortaan ook het aantal wedstrijden voor de nationale ploeg of deelnames aan de Hattrick Masters getoond.
• Gebruikers kunnen de forumberichten van de HT's voortaan volgen zonder deze hiervoor aan hun favorieten te moeten toevoegen. In de foruminstellingen kan je voortaan selecteren dat je hun schrijfsels wil volgen. Deze feature is zowel beschikbaar voor Supporters als voor niet-Supporters.

Naar goede gewoonte hebben we voor een nog betere gebruikservaring ook een aantal andere foutjes hersteld en kleine verbeteringen toegevoegd.

5-7-2018 De geplande onderbreking van vanmorgen

Bij het terug in dienst nemen van Hattrick na de geplande onderhoudswerken deze morgen, liet een van onze systemen het afweten en waren we genoodzaakt de downtime met 35 minuten te verlengen. De transfers die afliepen tussen 5:00 en 7:30 (MET) zijn daarom met 5 uur verlengd.

4-27-2018 Downtime en uitgestelde transfers

Deze morgen hebben we de site voor iets minder dan een uur moeten sluiten voor het opnieuw indexeren van de database, nadat er op sommige pagina's fouten waren verschenen. De website is nu terug in dienst en we hebben de geïmpacteerde transfers met 2 uur verlengd. Onze excuses voor de ongemakken!

4-14-2018 Hattrick is traag vandaag

We worden al enkele uren geconfronteerd met applicatiefouten en trage responstijden op onze website. We zijn hiervan dus op de hoogte en proberen uit te zoeken wat er aan de hand is. Bedankt voor jullie geduld!

Edit: We hebben de oorzaak van het probleem gevonden. De website zou terug normaal moeten reageren nu. Bedankt voor jullie meldingen.

4-4-2018 Release notes 3 april

De volgende verbeteringen en aanpassingen werden geïmplementeerd:

• We hebben de informatie over je kasgeld wat anders geschikt op de pagina van je financiën
• We hebben een fout opgelost waarbij niet-Supporters geen standaardopstelling konden opslaan
• Het klassement is niet meer leeg vlak na het spelen van de laatste competitiewedstrijden
• Geïnteresseerde gebruikers kunnen zich opnieuw voor Stage aanmelden. Dit is het platform waar we in beperkte kring nieuwe features uittesten
• We hebben de informatie over Hattrick International in de handleiding geactualiseerd

Naar goede gewoonte hebben we voor een nog betere gebruikservaring ook een aantal andere foutjes hersteld en kleine verbeteringen toegevoegd.

3-30-2018 Nog meer vertragingen bij de toernooien

Vanavond hadden we opnieuw wat vertraging bij het genereren van de volgende ronde van de generatietoernooien. Ondertussen is dit gelukkig weer opgelost en zal de volgende ronde volgens planning verlopen (zaterdagmorgen 2h00 MET). Dit keer lag de oorzaak van het probleem bij de Supporter Week Trophy. De start daarvan haperde aanvankelijk, maar nu zijn we weer op koers. Hopelijk is dit de laatste paasverrassing van deze week. :-)

We bieden jullie nogmaals onze excuses aan voor deze vertragingen!

3-29-2018 Opnieuw berekende promotiestatus Hattrick International

Omwille van problemen met de database hebben we de promotieproceduren voor HTI moeten overdoen (berekenen van kwalificatie- en degradatiewedstrijden). Let er daarom zeker op dat je een juiste opstelling hebt gemaakt voor de volgende wedstrijden.

Zeker ook het vermelden waard: vanaf nu zullen in Hattrick International dezelfde promotieregels gelden als in de rest van de Hattrick-competities, behalve voor de derde klasse en (volgend seizoen) de tweede klasse, aangezien de hoogste klassen voorlopig enkel uit botploegen bestaan.

3-28-2018 Update generatietoernooien

Na nog een aantal bijkomende problemen hebben we besloten de tweede ronde van de meeste generatietoernooien te verschuiven naar woensdagavond 18h00 (MET). De toernooien 'Trofee der Legendariërs' en 'Hemelse Helden van 2018 Trofee' gaan wel door zoals gisteren aangekondigd.

Onze excuses voor deze nieuwe vertragingen!

3-27-2018 Uitgestelde wedstrijden Hemelse Helden

Door een foutje werden er geen wedstrijden gegenereerd voor de tweede ronde van de verschillende 'Hemelse Helden' toernooien. Binnen enkele uren zal dit normaal opgelost zijn, maar hierdoor schuiven de wedstrijden wel 8 uur op in de tijd.

3-26-2018 Generatietoernooien uitgesteld

Er was dit weekend een probleem met het genereren van de wedstrijden voor de generatietoernooien. Dat probleem is ondertussen opgelost, maar we zijn hierdoor wel genoodzaakt het speelschema van de toernooien aan te passen om de verloren tijd in te halen:

Trofee der Legendariërs: de eerste wedstrijden vonden plaats zoals gepland, maar de tweede ronde werd niet gegenereerd. Deze tweede ronde zal in alle vroegte op woensdagmorgen worden ingehaald. Let op, de wedstrijden beginnen reeds om 2h00 (MET). Zorg dus voor voldoende terreinverlichting.

De deelnemers aan de andere toernooien (Hemelse Helden, Taaie Titanen) werken hun eerste wedstrijd af op dinsdagavond. De aftrap vindt plaats om 18h00 (MET). Hun tweede ronde volgt dan op woensdagmorgen.

Het komt er kort gezegd op neer dat alle nog te spelen wedstrijden van de generatietoernooien met 24 uur worden uitgesteld in vergelijking met de originele planning en dit overigens tot en met de finales.

Onze excuses voor deze vertragingen. We hopen in elk geval dat ze geen afbreuk doen aan het plezier en de spanning van deze competitie! Veel succes!

3-8-2018 Release notes 8 maart

De volgende verbeteringen en aanpassingen werden geïmplementeerd:

• Mentors kunnen voortaan ook de inschatting van de training van de ploeg van hun stagiair bekijken wanneer die geen Supporter heeft.
• Vanaf nu gaan we op een betere manier om met de recente wedstrijden van een tegenstander die geen geldige opstelling had en dit zowel in de pagina van de wedstrijdorders als die van de ploeganalyse.
• Het aantal nominaties voor de Eregalerij van Supporters Platinum en Diamond wordt niet langer beperkt.
• In toernooi-, ladder- en testwedstrijden wordt voortaan ook iets over het weer vermeld.
• Ook bankzitters kunnen nu als mandekkers worden aangeduid via het tabblad 'Beoordeling'. Wanneer ze het veld opkomen, zullen ze die specifieke opdracht dan proberen uit te voeren.
• De bijdrage van je assistent-coaches op je achtergrondvorm kan je voortaan in de samenvatting op je personeelspagina vinden. Ook in het hoofdstuk van de handleiding dat over personeel gaat, hebben we hun invloed aan de tabel toegevoegd.
• In de tabel die na de wedstrijd de kansverdeling toont, worden niet-tactische afstandsschoten vanaf nu geteld als 'Andere'.
• We hebben de handleiding aangevuld met informatie over mandekking. Je kan deze vinden in het hoofdstuk 'Opstelling: de basis'.


Naar goede gewoonte hebben we voor een nog betere gebruikservaring ook een aantal andere foutjes hersteld en kleine verbeteringen toegevoegd.


Eerdere aankondigingen

 
 
Deze pagina beoordelen
Server 095