We gebruiken cookies - deze helpen ons om je een betere online-ervaring te bieden.
Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies opslaan en gebruiken op je toestel.

Over Hattrick

Hattrick is het toonaangevende voetbalmanagementspel op het internet - het is gratis en wordt gespeeld door honderdduizenden gebruikers uit alle uithoeken van de wereld.

In Hattrick bouw en beheer je geleidelijk aan je eigen club en neem je het op tegen andere managers. Je hebt geen uren per dag nodig om te winnen - de juiste strategie is cruciaal.

De grootte en kracht van de Hattrick-gemeenschap is fantastisch. Neem dan ook zeker een kijkje op onze drukgebruikte forums en geniet van de vele initiatieven van onze gebruikers, van lokale bijeenkomsten tot coole en nuttige software.

Hattrick werd gecreëerd in 1997 en is eigendom van Hattrick Ltd. Als ontwikkelaars zijn we trots op onze nauwe samenwerking met de gebruikers, waardoor we uitgegroeid zijn tot het grootste en meest intense voetbalmanagementspel op het internet.

Hattrick is volledig gratis en iedereen krijgt dezelfde kansen. Wel kun je kiezen voor een Supporter-lidmaatschap met leuke extra opties, die echter geen voordelen in het spel bieden.

 
 
Server 096