We gebruiken cookies - deze helpen ons om je een betere online-ervaring te bieden.
Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies opslaan en gebruiken op je toestel.

Welkom op de Hattrick-forums!

Welkom bij Hattrick en onze openbare discussieforums. Als het oudste nog bestaande voetbalmanagerspel op het internet, heeft Hattrick zich tevens ontpopt tot een van de actiefste en interessantste onlinecommunities voor voetballiefhebbers. Er bestaat gewoonweg geen betere plaats dan Hattrick als je met gelijkgestemde zielen wil praten over voetbal, het leven en alles dat het midden houdt tussen deze twee. Op dit moment en voor het eerst in zijn geschiedenis heeft Hattrick bepaalde delen van zijn forums openbaar gemaakt. Op die manier kan iedereen, dus ook wie niet geregistreerd is, meelezen met wat er geschreven wordt.

We hopen natuurlijk van harte dat je zal genieten van wat je bij ons te zien krijgt en wie weet, krijg je hierdoor de smaak wel te pakken om als geregistreerde gebruiker lid te worden van onze bruisende online gemeenschap. Je kan gratis lid worden van Hattrick. Als gebruiker kan je vanaf dan niet alleen het spel zelf beginnen spelen, maar ook participeren op onze forums. Bovendien krijg je dan toegang tot onze immense archieven die inmiddels meer dan 300 miljoen posts bevatten en tot meer dan 10 jaar teruggaan in de tijd.

Hattrick is er echt voor iedereen - de website werd vertaald in meer dan 50 talen en onze gebruikers spelen in maar liefst 133 nationale competities verspreid over de hele wereld. Bij ons kan je makkelijk in contact komen met de supporters van eender welke nationale ploeg, van gelijk welke belangrijke nationale of internatiale voetbalclub of zelfs van lokale voetbalploegen.


Welkom!


Op dit moment zijn er 1 072 440 forums, 14 429 053 topics en 346 155 936 posts in Hattrick!

Aanbevolen forums

USA Men's National Team
 
 
Server 095